13 Haziran 2012 Çarşamba

Museum of Fine Clothing Nişantaşı'nda Açıldı!

  
2010'da kendi markasını yaratan ve Galata Kuledibi'nde ilk mağazasını açan Eda Güngör, Nişantaşı Teşvikiye Caddesi'nde daha güçlü ve geniş ürün yelpazesiyle hizmet vereceği yepyeni mağazasını dün akşam üstü açtı. 
  
Haute Couture ile pret-a-porter arasında yeni bir alışveriş konsepti yaratacak yeni mağazası  MUSEUM OF FINE CLOTHING açılışında birbirinden ünlü isimler vardı.


Cem Yılmaz-Ahu Yağtu çifti, Ozan Güven, Hande Ataizi, ünlü modacılar Özgür Masur, Hakan Yıldırım, Ünlü İş Kadını ve Moda Tasarımcısı Günsel Ülkü davette gözüme çarpan isimlerdi. 

Eda Güngör'ün açılışta zaman zaman duygulandığını gördüm. Ne de olsa yeni bir heyecan ve onunla bu heyecanı paylaşan dostları, konukları... Onlarla beraber fotoğraf çekildiler. 

Konuklar tasarımları tek tek inceledi. Mağaza adı üstünde adeta bir "kıyafet müzesi". Bence ürünler kadar mekanın tasarımı da önemli. Bembeyaz duvarlar insana huzur veriyor ve keyifle kıyafetlere göz atabiliyorsunuz. Sırf farklılık ya da moda olsun diye günlük hayatta giyilemeyecek gariplikte kıyafetler değil, tam tersi ihtiyaca yönelik kullanışlı giysiler tasarlamış Eda Güngör.

Fotoğraflı izlenimlerim

Hande Ataizi de mağazayı gezdikten sonra objektifime poz verip davetten erken ayrılanlardan...


Oyuncu Ozan Güven gözlükleri denerken...


Cem Yılmaz da magazin programlarında görüldüğünün aksine gayet neşeliydi hatta onunla tanıştığımda hemen halimi hatrımı sordu ve gitmeden blogum için fotoğraf çektirme isteğimi  de kırmadı:)


Kıyafetlerin dışında farklı, ilgi çekici gözlük modelleri, oda kokuları, mumlar ve mobilyalar da bu mağazada yer alıyor. Gönül isterdi erkekler için de özel tasarımlar olsun. İleride o da olur eminim ama şunu da belirtmeliyim ki erkek gözüyle ben bu kıyafetleri beğendim. Siz de bu güzel mağazayı ve şık kıyafetleri merak ediyorsanız eğer,

                       Adres: Tesvikiye Cad. Dilek Apt. No:9/4 Nişantaşı


                                               Hakan Oktaş - Selda Car


                                                 Günsel Ülkü


Gökhan Alışkan - Batya Kebudi


                                           Cem Yılmaz-Ahu Yağtu

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0