3 Ocak 2012 Salı

En Yeni Sabah Programınız: "Bugün"

Celal Pir ve Jülide Ateş'in birlikte sunduğu, hava durumu ile Gökhan Abur ve spor konulu haberleriyle de Melis Sander'in bizlerle buluştuğu ekranların en farklı sabah haber programı 'Bugün' Star Tv'de başladı.
Günler öncesinden sizlere bahsetmiştim. Yapım ekibinde yer aldığım bu program daha ilk bölümden çok konuşuldu ve farkını belli etti. Ntv'de hava durumu sunucusu olarak tanıdığımız Gökhan Abur, hava raporunu bildirdikten sonra sürpriz yaparak etkileyici sesiyle bizlere şarkı bile söyledi. Başarılı haberci Celal Pir apaçi dansı konulu haber yayındayken yaptığı dans hareketleriyle ilgi çekti. (bkz. video) Yıllar sonra yeniden Star Tv'ye geri dönen yılların deneyimli haber spikeri Jülide Ateş'in güzelliği de twitter'da en çok konuşulan konulardandı.
İlk yayınla ilgili gelen eleştirilerden biri çok fazla haber vtr'si girilmemiş olmasıydı. Daha çok muhabirlerimizin hazırladığı özel dosyalar, halkın gündemi, bil bakalım gibi köşeler ve eğlenceli görüntüler yayınlandı. Arada gösterilen nostaljik klipler tüm izleyenleri geçmişe götürdü. Bu arada "twitter şeref kürsüsü" bölümünü hazırlayan kişi bendim. Bu sabah ise diğer kanallardaki gibi gündemdeki gelişmelerin verildiği, sunucuların gazete manşetlerini de okuduğu haber ağırlıklı bir yayın yapıldı. Ne olacak bilemeyiz yani program içeriği ve tarzı zamanla oturacak tabi ki ama değişen Star'a yeni bir soluk geldiği kesin...
Her sabah saat 07:00-09:45 arası Star Tv'de buluşalım. Sosyal medya hesaplarımız:
http://twitter.com/starbugun
http://www.facebook.com/starbugun 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0