16 Eylül 2011 Cuma

Modanın En Büyük Alışveriş Partisi'nde Neler Oldu?

  
Bağdat Caddesi en kalabalık ve en renkli günlerinden birini yaşadı.  15 Eylül Perşembe Fashion's Night Out gecesinde  sadece caddede yürüyenleri bile izleseniz modaya dair şahane ipuçları bulabilirdiniz. O gece evde olanlar çok şey kaçırdı. Alışveriş ve eğlencenin uyumu İstanbul'da festival havası yarattı.


  Meriç & ben bu geceyi gözlemlemek üzere etkinliğin Bağdat Caddesi ayağındaydık. Diğer arkadaşlar da İstinye Park ve Nişantaşı'ndan izlenimler yakaladı. Görevli olduğumuz için Zeynep Tosun imzalı FNO tişörtlerimizi giymiştik zaten. Bir de gece başlamadan önce Vogue Standından  yaka rozetlerimizi aldık. 


Ünlü makyaj sanatçısı Ali Rıza Özdemir Avon Standı'nda en  yeni makyaj trendlerini yansıtan özel makyaj uygulamaları gerçekleştirdi. 


2011 yılında Avon kataloglarının yüzü olan Azra Akın da bu stantta sevenleri ile buluştu.


Swarovski mağazasında  Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Caroline'i Wilma Elles stil danışmanlığı yaptı ve yeni koleksiyonun özelliklerini paylaştı. Söylenen saate göre biraz gecikti ama geldiği an onu ilk ben gördüm sanırım. Daha sonra onu farkeden kalabalık mağazaya doluştu. Wilma ile sohbet ettim ve Vogue Turkiye için görevli olduğumdan bahsettim.

  
Sohbetimiz esnasında özel fotoğraf çekimi de yaptık:)


Aldo Suadiye mağazasına gelenler Tülin Şahin ile aynı podyumda yürüme şansını yakaladı. Müzikler ve patlayan flaşlar eşliğinde podyumda salınanları görmeliydiniz. 
  Bildiğiniz gibi tam 6 blogger, Vogue Turkiye tarafından Limango sponsorluğunda bu etkinliğin blogunda yazmak için seçildik. Benim için de güzel ve eğlenceli bir deneyim oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler...

O gece kim ne giydi? Hepsi burada!
Gecenin özetini içeren özel blogumuz burada!

1 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0